Kolozsi Mariann vagyok. Hiszem, hogy minden megoldás bennünk van, csupán elegendő bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy Önmagunkba nézzünk. Egyedül Te kellesz a változáshoz, és az elhatározásod, kitartásod.

Fordulj hozzám bátran

Szeretnéd magad megismerni és fejleszteni? Másoknak segíteni és jobbá tenni kapcsolataidat? A Life coach képzésen azonnal alkalmazható tudásra tehetsz szert.

Segítségre van szükséged az akadályok és a stressz legyőzésében? Alakítsuk át együtt ezeket pozitív, támogató érzésekké a Theta healingen.

Számomra az a legfontosabb, hogy kihozd magadból a legjobb formád, hogy fejlődj, haladj, és elérd a céljaid, megéld az álmaid. Ezt számtalanszor megtapasztaltam már, hogy ügyfeleim a segítségemmel, útmutatásommal elérték és megvalósították a céljaik, akár magánéleti, akár munkahelyi, hivatásbeli vagy pénzügyi cél volt, amit szerettek volna elérni.

Egyik jelmondatom, hogy képes vagy rá, csak csinálni kell!
Nem tudod, hogyan csináld jól/jobban? Gyere, és megmutatom!

Munkám legnagyobb elismerése a hálás mosolyotok, az örömteli beszámolótok, és a kedves visszajelzéseitek a közösen végzett munka után, mikor boldogan mesélitek, hogy sikerült! Te érted el, te csináltad meg, ezt ne felejtsd, én csak mutattam az utat, segítettelek, motiváltalak, ha elfáradtál, de Te csináltad végig! Ez a legfontosabb!

Megerősödve, hittel, bizalommal magadban, jobban megismerve önmagad pedig még többre leszel képes a jövőben! Ez az én célom, ez a motivációm, hogy megmutassam és felismerd a lehetőségeidet, kibontsd a szárnyaid, és elkezdj repülni! Valósítsd meg az álmaid, és légy végre egy szabadabb, boldogabb önmagad!

Minőségi szolgáltatást adok, a képzéseken rengeteg tudást és értéket kapsz, melyeket nem csak az adott életterületeden és problémában tudsz hasznosítani, hanem életed minden területén!

Budapest szívében, frekventált helyen, a Duna parthoz közel, a 13. kerületben egy impozáns házban várlak napfényben úszó irodánkba, ha úgy döntesz belevágsz, és fejleszted magad!

Cateringgel mindig készülök, hiszen alapelvem, hogy minőséget biztosítok a Számodra, és szeretném, ha teljes kényelemben, komfortosan éreznéd magad, mialatt a vendégszeretetemet élvezed.
A catering magában foglalja a kávé, tea biztosítását, és változatos nassolnivalók, mint csokoládé, különböző kekszek és sós sütemények kínálatát.

Minden képzésünk hivatalos képzés, és természetesen számlát kapsz – amit elég sok helyen továbbképzésként el tudsz számolni a munkahelyeden. Ennek részleteiről érdemes még a képzés előtt érdeklődni nálunk vagy a munkahelyeden.