fbpx

Örökölt családi minták oldása WEBINÁR

– 2 óra tömény tudás

Szabadítsd fel magad az örökölt sors alól!

– Előképzettség nélkül –

 

Augusztus 16.

Észrevetted, hogy mennyi minden ismétlődik őseid életéből forgatókönyvszerűen a saját életedben?

Ha igen, itt a lehetőség, hogy felszabadítsd magad az örökölt családi mintáidból!

Örökölt családi minták témában több médiumba is meghívtak interjúra, köztük a Hegyvidék TV-be, valamint a Kossuth Rádióba is.

A felvételt alább megtekinthető:

Kossuth Rádió- felvétele

Hegyvidék TV- felvétele

Visszajelzések ügyfeleimtől, akikkel családi mintáik feldolgozásán dolgoztunk:

„Nem hittem volna, hogy családi traumákat élek újra az életemben, és azért van elakadva a magánéletem és a pénzügyeim, mert a szüleim sem tudták ezeket megoldani és vittem tovább a mintát. Mariann segítségével felismertem ezeket, megszabadultam tőlük és most már szabadon élem új mintákkal az életem. Hatalmas a különbség az eddigi életem és a mostani között. A felismerés is, amikor rájössz arra, ami eddig láthatatlan volt előtted. Mariannban megvan a képesség, hogy meglássa és megtalálja ezeket.”
Tamás
„ Amikor ráébredsz arra, hogy felszabadíthatod magad a generációkon átívelő öröklődő minták alól, és ebben egy támogató segítőd is van Mariann személyében, akkor úgy érzed, erre vártál egész életedben. Én megtettem, léptem, rengeteget nyertem vele és most nagyon hálás vagyok, hogy elég bátor voltam.”
Ildikó
„Sosem hittem ezekben a dolgokban, de a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy működik. Ugyanazokat a hibákat követtem el, mint az apám anno. Egyik kapcsolatom ment tönkre a másik után. Megcsaltam a párom, mint az apám, anyám. Aztán a barátnőm elkezdett Mariann-hoz járni. Egy évig ellenálltam és elleneztem is. Aztán elmentem egy tréningre és leesett az állam. Az, amire rájöttem, alapjaiban változtatta meg az életem. Elvégeztem több tanfolyamot, tréninget Mariannál, mindvégig úgy, hogy kételkedtem. Rengeteget változtam, mélyültem. Ma már tudom, mi a dolgom, mit kell megtanulnom, milyen mintákat hoztam a családomból és fel is dolgoztam őket. Végre nyugodt vagyok és elmondhatom, hogy boldog. A párom is boldog, mert ezzel együtt elmúltak a dühkitöréseim és az agresszivitásom is – amit ma már tudok, hogy az apám dühéből eredtek, amit vittem tovább. Hitetlen voltam ezekkel kapcsolatban. Ma már én vagyok az egyik, aki a legjobban bizonyítja, hogy működik, amit Mariann csinál. Nélküle már tönkrement volna a jelenlegi kapcsolatom és sok minden más is az életemben. Köszönöm!
József

Neked szól a Webinár?
Igen, ha...

 • szeretnéd jobban megismerni magad és az életedben működő mintákat
 • elakadt az életed és nem találod a megoldást
 • érzed, hogy itt az ideje hogy önmagaddal és a fejlődéseddel foglalkozz
 • szeretnél gyorsan, egyszerűen mégis hatékonyan haladni és eredményeket elérni
 

Életedet legnagyobb részt a családi, generációs mintáid befolyásolják, amelyeket magaddal hoztál fogantatásod óta.

Sokszor nem is tudjuk, hogy egy-egy viselkedésünk nem is saját magunktól ered, hanem már egész kisgyermek korban ellestük, eltanultuk a szüleinktől vagy megörököltük elődeinktől.

Honnan ered a rengeteg testi és lelki problémánk, párkapcsolati és pénzügyi gondunk?

 • Családi kapcsolataid minden életterületedre hatással vannak. A (negatív) minták, amiket a családodtól örökölsz, akár 7 generációra visszamenőleg is hatnak. A tudomány szerint 3-4 generációt mindenképp vizsgálni kell, mert ebben az időtávban egyértelműen kimutathatóak az ősöktől örökölt minták az életünkben.
 • Ha belegondolsz, szüleid és nagyszüleid nem igazán foglalkoztak családi és érzelmi blokkok oldásával. Ezek a minták és blokkok csak halmozódtak, gyűltek és most itt az idő, hogy végre elsőként a családodban elkezdd rendbe tenni ezeket! Most már tudod, miért van ennyi problémád. Mert eddig mindenki csak „gyűjtögetett” a családban. Itt az idő rendet tenni!
 • Tapasztalataim szerint, aki nem rendezte a kapcsolatát a szüleivel, egyfajta állandó bizonytalansággal és bizonyítási vággyal küzd. Ezzel aláásod nemcsak a saját önbecsülésedet, de később az egészségedet és kapcsolataidat is.
 • Az is komoly stressz ránk nézve, ha folyamatosan versengünk a környezetünkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, ahelyett, hogy egyensúlyt találnánk velük
 • Amerikai kutatások egyértelmű párhuzamot fedeztek fel a gyermekkori anyai kötődés sérülései és a későbbi párkapcsolati problémák között. Ugyanígy arra is rájöttek, hogy akinek rendezetlen a viszonya a szüleivel, annál 50%-kal nagyobb az esélye középkorban különböző betegségek kialakulásának. (A háttérben a negatív érzelmek, ön- és a szülő elfogadásának hiánya, harag, düh, fájdalom, hiányérzet áll.)
 • Feldolgozatlan múltad, érzelmeid és örökölt mintáid hatással vannak a pénzügyeidre, a karrieredre, párkapcsolatodra, önbizalmadra. Nagyon fontos, hogy térképezd fel és dolgozz ezeken a mintáidon, ha teljesebb, boldogabb életet szeretnél élni. Csak ezek megoldásával érheted ezt el.
 • Jellemző minták pl., amelyek problémát okozhatnak: „Meg kell felelnem anyám/apám/nagyszülőm elvárásainak. Nem mondhatok nemet a családomnak. Anyának/apának/nagyszülőnek büszkének kell lennie rám. Anyám/apám előrébb való mint én. Megsemmisülök, ha a családom visszautasít engem, stb.”

A webinár célja, hogy átadja azokat a tudományos eredményeken és kutatásokon alapuló információkat, melyek segítségével felismered a saját életed összefüggéseit.

Mi lesz a webináron?

 • Átadom azokat a kutatási eredményeket és információkat, melyek megértése alapjaiban változtatják meg az életed. Hatalmas tudás, nagy felismerések, AHA élmények, megértések várnak rád a webináron.
 • Az örökölt családminták – félelmek, érzések, viselkedésminták örökségének tudományos alapokon való megértése. Az összefüggések meglátásához szükséges információk elsajátítása.
 • Átnézzük, hogy az örökölt családminták hogyan befolyásolják az életed. Milyen életterületeidre vannak hatással, és milyen következményeik vannak.
 • Konkrét esetpéldán keresztül mutatom meg, mennyire fontos, hogy tudd, milyen családi mintákat örököltél. Miért elengedhetetlen, hogy foglalkozz ezekkel – annál is inkább, mert ezeket a mintákat öröklik a gyermekeid és unokáid is.
 • Ismerd meg az eddig ismeretlent, és sajátítsd el a tudást, amivel jobban átláthatod a családi rendszeredet.
 • Megismered az örökölt családi mintáid dinamikáját és rendszerét.
 • Jobban át fogod látni az öröklődő mintákat és megérted az életedben felbukkanó prolémák miértjét. Rájössz, hogy nem minden problémád ered belőled, vannak minták, melyeket tovább görgetve az őseid sorsát másolod és éled újra.
 • Felderítjük a félelmeid, érzéseid és viselkedésmintáid lehetséges gyökerét, melyeket tudatalatt vettél át a családodtól.
 • Ezátal anyagi, párkapcsolati, önértékelési és munkahelyi problémák oldódhatnak fel az életedben. Azzal, hogy rájössz a mintára és elkezdesz dolgozni az elengedésén és megváltoztatásán.
 • Attól, hogy nem tudsz valamiről, nem jelenti azt, hogy nincs és nem működik az életedben, nincs hatással a mindennapjaidra.
 • Ez a webinar lehetőséget ad arra, hogy felébredj a mély álomból, és ráeszmélj arra, milyen tudatalatti minták irányították eddig az életed anélkül, hogy tudtál volna róla.
 • Kincset érő tudás

Miért fontosak az örökölt családminták? Milyen sérüléseket örökölhetünk a szüleinktől?Ezeket hogyan tudjuk gyógyítani?

 • A webinar segítségével felismerheted a félelmeket, érzéseket és viselkedésmintákat, melyeket felmenőidtől örököltél.
 • Képessé válsz súlyosabb családi traumákat, mint elhagyás, háború, szülő/testvér korai halála megérteni, feldolgozni és elengedni.
 • A webinar segítségével elsajátíthatod a legfrissebb információkat az epigenetika, neurobiológia és fejlődéspszichológia területéről. Köztük Rachel Yekuda, a New Yorki Mount Sienna Egyetem orvosi karának idegtudományi-és pszichiátriaprogramának legfrissebb kutatási eredményét is megismered és egyszerű. közérthető formában megértsd , miért életbevágóan fontos tudnod ezeket az információkat saját és családod boldogságának és egészségének szempontjából.
 • A webinar segítségével feltárhatod a családi örökséged, feldolgozhatod, megértheted és elengedheted azt. Ezzel felszabadíthatod magad és elkezdheted a saját életed élni.
 • Eredmény: Önmagad és családtörténeted jobb és mélyebb megismerése és megértése, ezáltal sokkal teljesebb és boldogabb életed és önmagad megtapasztalása.
 • Webináron szó lesz a nem kívánt gyermekek traumáiról és örökségéről.
 • Megismered, miért olyan fontos, ha fiúnak/lánynak vártak és nem az lettél. Milyen következményei vannak rád nézve.
 • Megnézzük, a “pótlék” gyerekek sorsát.
 • Végignézzük és elemezzük a családtörténeteket,- akár a tiédet is- mely által még nagyobb megértésre lelhetsz saját családtörténeteddel kapcsolatban.
 • Kristálytisztán átláthatod a webinár segítségével a családtörténeted, az örökséged és elkezdheted meggyógyítani azt és így a családod és saját életedet is.

Mindkét szülő rendelkezik ugyanazzal a sérüléssel, mint mi.
Megértésre kerüljön a történet, amit a családban cipeltek felszabaduljon. Felfelé és lefelé gyógyítunk.

Mi vagyunk az a generáció, minden adott ahhoz, hogy újjászülessünk.

Itt a lehetőség a változásra.

Testi tünetben nyilvánulnak meg, le tudod vetkőzni.

Sorsok fognak megváltozni.

"Minél messzebbre nézel hátra, annál távolabbra látsz előre."

/Winston Churchill/

Visszajelzések ügyfeleimtől, akikkel családi mintáik feldolgozásán dolgoztunk:

Kibékültem a családommal, és ezzel az egészségem is megjavult. Sose gondoltam volna, hogy kapcsolatban van a kettő, de én vagyok az élő példa, hogy igen. Köszönöm a segítséget!
Gabi
„Édesanyám nem volt túl jó anya. Nem tudta kimutatni az érzéseit, ezért én sem tudtam megtanulni. Már 10 éve szerettünk volna gyereket a párommal, de nem sikerült. Mariannal elkezdtünk az édesanyámmal való kapcsolatomon dolgozni, és én sem akartam elhinni, de fel tudtam dolgozni a gyerekkorom, és ahogy éreztem, hogy felszabadulok, ezzel egyidőben megérkezett a gyermekünk is. Csoda. Bele sem merek gondolni, hogy ha nem kezdem el az önfejlesztést, lehet, hogy soha nem érkezett volna meg. Nagyon hálás vagyok és hatalmas segítség Mariann tapasztalata.”
Bea
"Nagyon jó volt hallgatni! Rádióba illő hangod van. 🙂 Érdekesek ezek a családi minták. Tök érthetően magyaráztad. Tetszett a példa, amit mondtál, mert így tényleg mindenki el tudja képzelni, hogyan is működnek ezek a minták. "
Bori
Mariannal megtaláltuk a családomban öröklődő szegénység és boldogtalanság programot. Mindenki e szerint a program szerint élt, én is. Mióta megoldottuk, jobban keresek, és rám talált a boldogság a párom személyében. Működik. Köszönöm!
Anett

Mit kapsz, ha eljössz?

 • A webinar segítségével be tudod azonosítni a családi mintáidat és ezzel sokkal nagyobb rálátásod lesz életed összefüggéseire
 • Hatalmas felismeréseid és AHA élményeid lesznek amit megoszthatsz védett környezetben hasonló önfejlesztő társaiddal
 • Az idegtudomány, epigenetika területein elért legújabb eredmények és saját tapasztalataim leszűrt esszenciáját adom át ezen a webinaron
 • Remek lehetőség az önszabotázs feloldására. Ha volt valaha olyan érzésed, hogy valamit nem akarsz meglátni, valamivel nem akarsz szembesülni, itt a kiváló alkalom ezek feloldására.
 • Saját tapasztalataimon keresztül megmutatom, hogyan tudsz nézőpontot váltani és a családi mintáidat más szemszögből nézni, pozitívan megélni és profitálni belőle
 • Családi örökséged kihat arra, hogy hová tartasz. Köztudott, hogy ami nem oldódott meg a múltban, hatással van a jelenre. Amíg nem oldod meg, a családod története a Te történeted. ha elutasítod a családod történetét, csak még messzebbre kerülsz magadtól és még több szenvedésben lesz részed.
 • A webinaron elsajátított tudás hatással lesz arra, hogy pozitív irányba tud változni az önszereteted, az énképed, az önbizalmad. A segítségével jobban tudsz szeretetet adni és elfogadni, az élet áramlásában megélni a pillanatot.
 • A gyógyulás mindig belső munka eredménye– ebben segít hatalmas léptékben neked ez a webinar. Eddigi önfejlesztésem és tanulmányaim kikristályosított tapasztalatát kaphatod meg. Több évet, évtizedet spórolva magadnak az önfejlesztésben.
 • A webinaron szó lesz stressz, PTSD – poszttraumás stressz szindróma, túlzott fáradtság, szorongás megoldási lehetőségeiről.
 • Elsajátíthatod a sejtbiológia és az epigenetika alapjait
 • Megérted az epigenetikus öröklődés alapjait

A webinárhoz való csatlakozás:

Részvételel biztosítod magadnak:

 • Részvétel a 2 órás webináron
 • Széleskörű tudásanyag a családi mintákról, blokkokról
 • Előképzettség nélkül igénybe vehető
 • Kérdezési lehetőség a webinár végén egy blokkban
 • Ajándék családi minták oldása minimeditáció
 • Ajándék családi minták oldása e-book a tudásanyagból

Részvételi díj:

17.990 Ft

(14.165 Ft+ Áfa)

 • Maximális létszám: 20 fő

Ne maradj le, foglald le a helyed!

A képzés helyszíne és időpontja:

Zárt Facebook csoport

children-community-family-9746

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz:

Jelentkezés lezárul:

Másodperc

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

 

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet is ki van fizetve.

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk – és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás